top of page

След откриването на новата площадка, децата на Неделино заедно с кмета на театър! (видео)Малчуганите на Неделино изгледаха театралната постановка „Безопасна приказка“ заедно с кмета на общината Боян Кехайов в празничния ден, в който родопското градче включи в актива си 4-та детска площадка.

Както вече 24smolian.com писа, лентата на изцяло реконструираното и модернизирано дворно пространство в Детска градина №1 преряза кметът Боян Кехайов, заедно с управителя на фирмата изпълнител.

За новата придобивка, кметът и управителят на фирмата-изпълнител Георги Писков решиха да изненадат децата и ги заведоха на театър. Откупената постановка е на кърджалийския театър и е с възпитателен характер. Децата показаха, че „урокът по безопасност на движението“, представен им нетрадиционно от актьорите им харесва, като не криеха възторга си.


„Управителят на фирмата Георги Писков реши да превърне събитието по откриването на площадката в празник. Видимо малгуганите останаха доволни, както от постановката, така и от подаръците, които получиха. В залата бяха децата, както от Детска градина №1, така и от другото детско заведение в града - „Пролет“, коментира кметът на Неделино Боян Кехайов.

Той подари на 4-те групи в Детска градина №1 топки, обръчи, въжета за скачане и други спортни съоръжения, които децата могат да използват на мини игрището.3 преглеждания0 коментара

תגובות


bottom of page