top of page

Create Your First Project

Start adding your projects to your portfolio. Click on "Manage Projects" to get started

Планети


СЕНЗОРНА ПЪТЕКА ПЛАНЕТИ
Цена за изработване, доставка и монтаж: по договаряне.КОНЦЕПЦИЯ

Сензорната пътека представлява комбинация от изображения, които се залепят върху подовата настилка. Изображенията съставят различни игри, като наставляват децата да се движат по тях. Игрите включват движения като скачане, балансиране, завъртане, подскоци на един крак и др. Чрез комбинация от уникален графичен дизайн на изображенията и интересни игри децата могат да се забавляват, като същевременно извършват физическа дейност и освобождават натрупана енергия.

Конкретният проект представлява пътека, която води децата през планетите от слънчевата система, като им предоставя възможност да влезнат в ролята на космически изследователи. При пристигането на дадена планета, децата се запознават с интересни факти за нея. Предвидени са по две пътеки между всеки две планети , една за пристигане и една за напускане. Пътеките са оформени, като интересни и цветни игри съставени от различни космически тела, които могат да се преминават, както индивидуално, така и в отбори. Пътеката може да се преминава в две посоки, което я прави затворена и дава възможност за непрекъснато преминаване при желание.МАТЕРИАЛИ

Площта на сензорната пътека е 17,50 кв.м. и е с габаритни размери 20/2,5 м. За направата на пътеката е използвано PVC фолио , върху което е отпечатано уникално разработения за съответния проект дизайн. Всички готови изображения се ламинирани със специален ламинат, проектиран да обслужва обществени сгради с голямо натоварване на хора. Монтажа се извършва по разработена монтажна схема върху добре почистена основа.

bottom of page